Najzanimljiviji sajt Balkana
Bračni par iz Engleke Deniz i Dejvid Smart je dao skoro 13.000 dolara za dve godine na plastične operacije svog psa Džuniora.Džunior je tako oitšao na zatezanje stomaka,fejslifting i niz drugih plastičnih operacija....

Sa ovim plastičnim operacijama na ovaj način sačuvan je vidi psa. Džunior koji ima 5 godina boluje od retke bolesti koja izaziva višak kože na njegovom telu.

Zbog čega je Džunior bio(sve do plastičnih operacija) nepokretan i nije mogao da vidi zbog narasle kože oko očnih kapaka.Ipak neke od plastične operacije na njemu su rađene po priznanju vlasnika čisto iz estetskih, a ne medicinskih razloga.

"Godinama smo skidali kožu sa njega i sada ponovo izgleda kao mladić.Pre operacija izgledao je kao ugojeni čovek,dok je sada ponovo pokretan za njega je ovo kao novi život "rekla je vlasnica Deniz.

Veterinarima odradili nekoliko estetskih operacija kako bi psu Džunioru vratili stari izgled lica,tako su u poslednjoj operaciji napravili čak 39 šavova kako bi on dobio ravan stomak.

Deniz i Dejvid Smart za svog ljubimca, kažu da su želeli da njihov Džunior bude kao njegov otac Kruft koji je bio šampionski pas na izložbama.

Inače poslednjih pet godina,popularnost plastičnih operacija na kućnim ljubimcima je u velikom porastu.

Tako je sređivanje nosa poraslo za 25 % u poslednje tri godine donoseći  veterinarima zaradu od 2.5 miliona dolara,dok je 1.6 miliona dolara potrošeno na zatezanje kapaka kod životinja.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala