Najzanimljiviji sajt Balkana


Kako je objavio Copenhagen post  Danci planiraju u skorije vreme da naprave i objave nadeblju i knjigu sa najviše stranica na svetu.Knjiga se planira objaviti u izdanju državnog osiguravajućeg fonda za osiguranje od nezaposlenosti Danske.

"Svrha ove knjige je podstaći raspravu o stalnom povećanju birokratskih zaheva Danske o isplati ovkve vrste naknada" izjavio je predstavnik Fonda Simon Bauer.Knjiga koju Danci planiraju da objave imaće tačno 23.675 stranica,a na njenim stranicama će se naći sve o pravilima i propisima pod kojima se troše sredstva u Danskoj koja su data u korist onih koji su izgubili svoja radna mesta.

Pre pedesetak godina u Danskoj je zakonom uredjeno plaćanje naknada za nezaposlene,tada je knjiga o pravilima i propisima onih koji su izgubili svoja radna mesta brojala "svega" 421 stranice.

Ipak broj stranica knjige do 2000. godine se popeo na neverovatnih 17.000,a 7.000 stranica knjige dodato još, tokom proteklih 11 godina.Ujedno iz Danskog fonda za osiguranje od nezaposlenosti se nadaju da će njihova knjiga ući i u Ginisovu knjigu rekorda.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala