Najzanimljiviji sajt Balkana
Darlene Flynn (57) Amerikanka iz Romolanda u Kaliforniji,poseduje kolekciju od neverovatnih 16.400 pari cipela.Ovolikom brojkom tj pari cipela je uspela....

da sruši svoj rekord,jer je žena koja poseduje najveću kolekciju obuće na svetu.

Iako znamo da mnoge žene obožavaju da imaju mogo ciple i štikli i sandalica na raspolaganju Darlin definitivno nosi titiulu "Kraljice cipela"Ona je počela je opsesivno kupovati nakon razvoda 2001. godine.Za svega par godina odnosno do 2006.godine je imala zbirku od 7.765 pari cipela.Sa ovom brojkom cipela je uspela da uđe tada u Ginisovu knjigu rekorda.

Dok njena kolekcija ciepla sada vredi oko 500.000 dolara, a broj cipela od 2006. godine se gotovo udvostručio tako da danas broji gotovo 16.400 pari cipela.!Darlin će još jednom biti upisana kao svetska rekorderka po broju cipela.

Amerikanka Darlin je toliko opsednuta cipelama da ona skuplja i nameštaj u obliku cipela, umetnine čija su tema cipele,odeću,čajnike, telefone,posuđe i minijaturne porcelanske figure.

" Jednostavno ne  znam zašto sam odabrala cipele.Volim ih  i to se vremenom otelo kontroli.Volim da su oko mene cipele,da ih gledam i razmišljam o mojim putovanjima širom sveta" izjavila je Flin medijimaKako ona kaže jednom je na eBay se prodavala kućica u obliku cipele ali na njenu žalost drugi ju je prestigao sa ponudom za kupovinu  prenose mediji u Americi

"Živela u toj kućici u obliku cipele pod uslovom da je dovoljno velika da u nju stanu sve moje cipele koje posedujem  njih 16.400"
dodala je na kraju Darlin .

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala