Najzanimljiviji sajt Balkanadečak 8 godina 2 metraKaran Sing iz Indije je osmogodišnjak naravno kada pomislite na osmogodišnje dete uvek će te pomisliti na osobu malog rasta. Međutim za Karana Singa ovo "pravilo" ne važi jer je on visok skoro dva metra.!

Veruje se da je on najviše dete na svetu što se tiče njegovog uzrasta ! Te će ga verovatno njegovi roditelji opet pokušati upisati u Ginisovu knjigu rekorda.

Jer je Karan još kao beba bio svetski rekorder, kad je proglašen za najdužu i najtežu bebu, sa svojih 7,8 kilograma i 64 centimetara.!

"Ušao je tada u Ginisovu knjigu rekorda kao najteža i najduža beba na svetu imao je 7,8 kilograma i bio je dugačak preko 64 centimetara "izjavio je njegov otac.dečak 8 godina 2 metra sl1
Visina mu je očigledno u genima, jer mu je i majka proglašena najvišom ženom u Indiji. Njegova majka je 2007. godine proglašena najvišom Ženom u Indiji jer je imala visinu od 218 centimetara.

Roditelji mlladog "džina" kažu da Karana često vode kod lekara kako bi utvrdili da prekomerna visina ne utiče na njegovo zdravlje

Uprkos svojoj visini, koja nekad može da smeta, Karan vodi normalna život i igra se sa svojim vršnjacima. Košarku kaže da obično igra sa majkom, koja može da mu parira zbog visine.

Pored tog sporta, prirodne nauke su njegova velika ljubav.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala