Najzanimljiviji sajt Balkanaalergičan gotovo na sve
Mnogo ljudi širom planete pate od razno-raznih alergija.Tako mnogi od njih mogu da vode normalan život uz uslov da izbegavaju materije koje uzrokuju njihovu alergiju.Ipak slučaj dečaka iz Velike Britanije, Džuniora Rukrofta (7) je definitivno najteži....

jer  je nesrećni dečak alergičan bukvalno na samog sebe.!

Dečak Junior Rucroft je do sada bio u bolnici više od 50 puta pošto je dobijao napade gušenja jer njegovo telo loše reaguje na njegovu kosu. Njegova majka Pola Hops kaže da je ostala u šoku kada su joj lekari rekli na šta je njen sin alergičan.

"Pozivali su me iz škole jer se on uznemiri kad radi zadatke,pa prstima prolazi kroz kosu.Kad posle toga dodirne lice sav se ospe" kazala je njegova majka.Pored ove bizarne alergije gde je alergičan na samog sebe,dečak  Džunior je alergičan na još gomilu stvari poput koštunjavog voća, mačaka, pasa, zečeva, konja, travu, grinje…

Kada je imao samo godinu dana umalo je umro od alergijske reakcije i to nakon što ga je majka poljubila.

"Jela sam orase pa sam ga poljubila.Njemu je lice posle toga nateklo i počeo se gušiti. Bilo je strašno" izjavila je dečakova mama Pola.

Ona je dodala da zbog njegove alergije mora da vodi računa da joj kuća praktično bude sterilno čista kako Džunior ne bi došao u kontakt sa nečim što bi ga ubilo.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala