Najzanimljiviji sajt Balkana
Helen Shabangu,koja ima 61 godinu se udala za malog Sanelea Masilelau iz grada Tshwanea iz Južna Afrike,koji ima 8 godina a sve zbog toga što je mladom mladožnji odredio duh njegovog pretka!


Da kažemo i to da Helen je i pre ovog događaja tj svadbe bila u braku i ima petero deceDečaku Sanelea kako je rekao njegovi preminuli preci naredili su mu da se oženi,a njegova porodica, u strahu od božanske odmazde, je ovo neobično venčanje i ostvarila to jest dopustila.

 Platili su 500 funti za mladu i hiljadu funti za venčanje,koje je organizovano za samo dva meseca.Mladi mladoženja Sanele odeven u srebreno odijelo,sa leptir mašnom,je najmlađi u porodici iz koje dolazi još petoro dece.Kako nalaže ceremonija venčanja izmenio je prstenje sa suprugom pred stotinjak gostiju čak su se ( pomallo bizarno) i poljubili "mladenci"

 Ovaj čin šokirao je čitavu zajednicu,ali porodica opravdava ceremoniju navodeći kako se radi samo o ritualu,a ne o pravom vjenčanju.

 "Ovo je prvi put da nam se ovakvo nešto desilo u porodici.Sanele je ime dobio po dedi koji nikada nije imao "belo venčanje" te je tako od svog unka tražio da to učini.Nemamo problema sa tim jer je to nešto što preci žele i što će ih učiniti sretnim.Sanele je dobro i srećan je bio zbog "venčanja", jer je to nešto što je i on želeo" izjavila je Saneleova majka (46).

Dečak i "njegova supruga" nisu potpisali bračne certifikate i ne žive zajedno,nakon venčanja obadvoje su se vratili svojim životima.Sanele kaže da će se,kada odraste,zaista oženiti i to ženom svojih godina.

Uprkos tome što mu može biti baka,Helen čija deca imaju između 27 i 37 godina,zadovoljna je ovom svadbom.
 "Udata sam i imam petero svoje djece,ali znam da je ovo što su želeli preci i sada su sretni.To je ritual" kazala je Helen
"Ja i deca smo sretni zbog ovoga i nemamo problema sa tim što je zajednica šokirana“,izjavio je povodom "venčanja" Helenin suprug Alfred koji ima 65 godina.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala