Najzanimljiviji sajt Balkana

Stanley Bolland

Šestogodišnji Stenli Boland iz Voterlovila u Hempširu,Engleska, prijavio se na konkursu za izradu modela u kompaniji "LEGO" i u prijavi je naglasio kako ima puno iskustva.....

Stenli je sam napisao prijavu i naglasio da je on, zbog iskustva koje posjeduje, prava osoba za taj posao!

Naravno, kompanija "Lego" ga nije zaposlila, ali su mu omogućili da provede jedan celi dan sa njihovim majstorima koji se bave dizajniranjem Lego tematskih parkova."Stenli djeluje obećavajuće i nadamo se da će ga ovo inspirisati. Biće savršen za posao" izjavila je za BBC Pola Loton, jedna od zaposlenih.

U oglasu koji je kompanija objavila tražili su se dizajneri koji bi pomogli u izradi animiranih figura za tematski parks u Vindzoru. U oglasu je pisalo da se traži osoba koja ima iskustva u dizajniranju proizvoda, ali koja poznaje informacione tehnologije i posjeduje znanje kao i zanimanje za njihove proizvode.


Za uzvrat Lego je ponudio dobru platu, dvadeset radnih dana odmora kao i popust od 40% na sve njihove proizvode. Stenli je vidio oglas i pomislio da je on savršena osoba za taj posao.

"Poštovani, ja imam šest godina, mnogo volim Lego i posjedujem jednu kutiju. Krijem svoj Lego kako ga moj brat ne bi pronašao. Ja sam prava osoba za pravljenje modela jer imam dosta iskustva u tome. Iskreno, Stenli" napisao je dečak u prijavi za posao.

Kompanija Lego mu je odgovorila da je ljubav prema njihovin proizvodima prvi korak u tome da se postane majstor u izradi modela i da im se čini da on jeste prava osoba za taj posao, ali da prvo mora da završi školu.

"U međuvremenu, pošto kažeš da si savršen za taj posao voleli bismo da ti ponudimo da provedeš jedan dan sa našim majstorima" pisalo je u odgovoru kompanije Lego.

Stenli je tako, cieli dan proveo kao senka gospođici Loton posmatrajući majstore kako prave nove ili popravljaju stare Lego modele.

"Bilo je divno provesti celi dan u LEGO carstvu upoznajući se sa majstorima koji to prave i učeći šta je to što oni stalno rade. Mnogo mi se svidelo i jedva čekam da ispričam sve o tome svojim drugarima u školi" izjavio je za medije Stenli na kraju "radnog" dana.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

Posetioci sajta koji koriste Operu

Posetioci sajta koji koriste Operu pregledač (browser) na desktop računarima. Molimo vas da odblokirate naš sajt od adblock opera dodatka  (vidi sliku)  Jer...održavanje ovog websajta moguće je zahvaljujući prihodima od reklama i oglašavanja.HVALA UNAPRED😊 što ste, dozvolili da vam ovaj sajt prikazuje reklame/oglase
zareklame

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1