Najzanimljiviji sajt Balkana
U britanskom gradu Gilingamu jedna osnovna škola moraće pokrenuti istragu oko toga kako je osoblje pustilo pogrešnu šestogodišnju devojčicu da je kod lekara odvede deda, koji takođe nije primetio da se ne radi o njegovoj unuci....


Penzioner je pokupio devojčicu, koja se zove isto kao njegova unuka i ima istu boju kose, i sa njom se odvezao autobusom nekoliko stanica do ordinacije lekara opšte prakse.

Lekar takođe nije uočio da je deda doveo pogrešnu devojčicu i prepisao joj je tečni paracetamol. Oko sat vremena kasnije je 74-godišnji deda, koji je veoma kratkovid, vratio devojčicu u školu.

Greška je otkrivena tek kad je devojčica došla kući i roditeljima rekla: "Ovaj lek mi je dao lekar". Roditelji su primetili da na bočici sa lekom piše ime drugog deteta.

Otac devojčice, koji je želeo da ostane anoniman, odveo je sledećeg dana ćerku kod lekara, koji je potvrdio da je prethodnog dana pregledao dete i prepisao joj lek.Otac (36) navodi da je incident posledica "nekoliko slučajnih grešaka".

"Moja ćerka je prilično stidljiva, ćutljiva je i zbunila se. Na nju je izvršen mali pritisak pa je ona pomislila da je najbolje da se složi da je to njen deda.Ona je mislila da je to njen drugi deda,koji više nije živ. U kući imamo njegove slike, pa mislim da se dete zbunilo. Veoma je čudno da deda nije prepoznao da to nije njegova unuka, ali, koliko sam čuo, on ima loš vid. Hvala Bogu da se radi o nevinoj grešci koju je počinio zbunjeni stari gospodin" izjavio je otac devojčice.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala