Najzanimljiviji sajt Balkanaantigravitacioni disk
....ali na žalost ostali i postali su sakriveni od čovečanstva.Bilo da je to neka vrsta Teorije zavere ili tako nešto slično,kroz ljudsku istoriju je uvek bilo izuma  i biće ih.Ipak neki izumi su skolnjeni od očiju čovečanstva ili su prosto zataškani ......

Dežurni zagovornici konspirativnih teorija smatraju da iza svega stoje velike korporacije i vlade moćnih zemalja. Njima je u interesu da ti izumi nikada ne budu u upotrebi jer u trci za zaradom i novcem i  sve svodi na zaradu

U nastavku teksta pedstavljamo vam 10 izuma koji su mogli da promene izgled čovečanstva kao i da sačuvaju veliki broj ljudskih života. Da li je reč ove o zaveri ili nečem drugom sami procenite.

1. Bežični prenos i besplatna energija (Teslin toranj)

Srpski genijalac Nikola Tesla izgradio je toranj kojim je koristio prirodne frekvencije našeg univerzuma za prenos podataka, uključujući i širok spektar informacija kroz slike, govorne poruke i tekst.Taj Teslin izum je, u stvari, prva bežična komunikacija, ali to je usput značilo da je univerzum pun besplatne energije. Ovaj izum nije u upotrebi jer – koja je korist od energije ako vlast ne može da je kontoliše ili naplaćuje?

2. Automobil na električni pogon

EV1 – prvi elektični automobil koji se našao u masovnoj proizvodnji. Ipak, kompanija “Dženeral motors” koja ga je proizvodila, odjednom je obustavila prodaju i uništila sve primerke. Proizvodnja je trajala od 1996. do 1999. godine.

3. Projekat XA

Proizvodnja cigareta koje neće izazivati rak.Ovaj izum da je zaživeo spasio bi milione ljudi,ipak na put ovo izumu stale su  velike duvanske kompanije.

4. Hladna fuzija

Proizvodnja ogromnih količina nuklearne energije pri sobnoj temperaturi odbačena je kao “nemoguća misija”.

5. Hronovizor – Naočare za gledanje u budućnost

Naočare nešto slično kao današnji Google Glass,s kojima se, kažu, može gledati prošlost i budućnost.Po nekim teorijama zavere ovaj izum je  završio u Vatikanu?

6. Laser koji leči rak

Laserski zrak koji brzo i efikasno ubija ćelije raka osmislio je naučnik Rojal Rejmon Rajf. Međutim, njegovo otkriće od pre više od pola veka je neupotrebljivo, a sam Rejmon je proglašen ludim.

7. Voda kao pogonsko gorivo

Amerikanac Stenli Majer osmislio je način na koji je vodu pretvarao u pogonsko gorivo za automobile.Njegov izum je američka vlada proglasila za prevaru, a njegova smrt je obavijena velom misterije.

8. Orgonska ili životna energija

Doktor Vilhelm Rajh je davne 1953. napravio i uspešno testirao izum kojim je stvarao kišu, a kojeg je pokretala orgonska, odnosno životna energija. On se nadao da će na taj način pomoći ljudima u sušnim delovima zemlje, ali avaj.Rajh je završio u zatvoru gde je umro pod nerazjašnjenim okolnostima, a njegov izum je nestao zauvek

9. Implozivni generator

Stvaranje energije iz implozije i prirodnih izvora poput virova i njeno generisanje bio je izum koji je otkrio Viktor Šaunberger. Njegovo otkriće nije u upotrebi jer je generator uništen.

10. Antigravitacioni disk

Amerikanac Tomas Tauzend Braun napravio je i testirao disk koji omogućava da se prkosi zakonima fizike odnosno gravitaciji. Njegov izum nije u upotrebi, a američka vlada proglasila ga je državnom tajnom.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala