Najzanimljiviji sajt Balkana


Pobednički listić prognoze

Devetogodišnja Lusija kćerka jednog francuskog sportskog novinara rodom iz Monpeljea, iz predgrađa tog grada Plan-Kabanjea, odigrala je sportsku prognozu za jedan evro i porodici kao i njenom ocu donijela neverovatnih 20.000 evra preciznije 19.740 evra...
 
Devojčica Lusija  odigrala je sportsku prognozu za 1 evro, pogodila 12 od 15 parova te tako svome tati donela zaradu od 20.000 evra! 
 
Malena Lusija  koja je kasnije ispričala da fudbal ne gleda čak ni kada je tata tjera da šutiraju na gol u dvorištu, pogodila je 12 od 15 parova ponuđenih na tiketu.
 
Njen tata, Vensan Kotur, koji 20 godina redovno igra sportsku prognozu i loto, nikada nije bio ni blizu dobitka, uprkos tome što prati fudbal i što se njime, kroz novinarstvo, bavi na dnevnoj bazi, prenose francuski mediji. 
 
Kako je to uspelo ovoj devojčici? Rekla je samo...
 
"Želela sam da uspem svim srcem", slegla je ramenima mala Lusija, koja je mogla porodici da donese i 138.352 evra da je pogodila samo još jedan par.
 
"Nisam zadovoljna", dodala je Lusi, koja je ničim izazvano "lupila" dvojku protiv svog Monpeljea i dvojka je došla – Anžer je napravio veliko iznenađenje i na startu šampionata pobedio u njenom gradu. Lusi i tata Vensan poručili su da će narednog vikenda odigrati ponovo.
 
"Ovog puta kladiću se na pobedu Monpeljea", poručila je devojčica, koja je obradovala brata i sestru.
 
"Ove godine ćemo imati bogato letovanje", prokomentarisali su u domu Koturovih.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1