Najzanimljiviji sajt Balkana

pajper avion
U SAD, država Kentaki, jedna devojčica ( 7) je preživela pad aviona! U ovoj avionskoj nesreći je poginulo četvoro ljudi a devojčica je u dezorjentisanom stanju odšetala od olupine i prijavila nesreću jednom lokalnom žitelju!...

Avion  marke "pajper PA-34" prijavio je problem sa motorom i izgubio kontakt sa kontrolom leta dok se nalazio iznad jugozapadnog dela Kentakija oko 17 sati i 55 minuta po lokalnom vremenu, saopštila je Američka vazduhoplovna administracija (FAA)

Pola sata kasnije, jedan od stanovnika okruga Lajon pozvao je policiju i rekao da je sedmogodišnja devojčica došla do njegove kuće i rekla da je doživela avionsku nesreću, rekao je policijski poručnik Din Piterson države Kentaki, koji je to što je preživela nazvao "pravim čudom".

Leri Vilkin (71) je gledao vesti, kada je čuo da neko kuca na njegova vrata.
 "Devojčica je bila na mojim vratima. Prilično je gadno krvarila. Noge su joj bile krvave, kao i lice. Bila je bosa, ostala je samo jedna čarapica na njenim nogama" izjavio je Vilkin.

Pozvao je policiju i pokušao da sanira rane koliko je god mogao, dok ne dođe Hitna pomoć.


"Rekla mi je da su njeni roditelji mrtvi, i da je bila u avionskoj nesreći. Rekla je i da se avion prevrnuo. Pitala je da li sme da ostane ovde" ispričao je za američke medije starac, koji je bio zadivljen hrabrošću male devojčice koja je prežive nemoguće.

U udesu su poginuli oba njena roditelja, njena dve godine starija sestra Pajper, kao i četrnaestogodišnja rođaka.Devojčica je prebačena u bolnicu i njene povrede nisu opasne po život, dodao je Piterson.

Dva sata kasnije policija je pronašla mesto pada aviona na šumskom području blizu jezera Kentaki, kao i četiri tela - pilota i troje putnika.FAA je saopštila da je avion poleteo sa aerodroma Talahasi na Floridi, a da je njegova destinacija bio Maunt Vernon u Iliniosu. U toku je istraga o uzrocima nesreće.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1