Najzanimljiviji sajt Balkanadete sa crnim očima
Navodno,devojčica sa poptuno crnim očima  se nedavno pojavila u Britaniji nakon više od 30 godina od kada je zadnji put  viđena! I to nakon dojave žene iz Staffordshirea u Velikoj Britaniji koja je šetala sa...

svojom kćerkom kroz šumu, za slučaj se zainteresovao autor brojnih knjiga o paranormalnim pojavama - Lee Brickley.

Lee se odlučio ponovo pozabaviti ovim čudnim i zaimljivim fenomenom....
Po tvrdnji žene koja je šetala šumom,on je u šumi je srela devojčicu staru oko 10-ak godina.To dete koje je srela navodno je nestalo i prvi put se pojavilo pre 30 godina, a pripada deci poznatoj pod nazivom "Black Eyed Kids".

To su djeca koja izgledaju veoma zastrašujuće jer to nisu obična da kažemo normalna deca već deca koja umesto zjenica i beonjača imaju potpuno crne oči.!

"Žena je nakon što sam čula zastrašujuće krikove,uplašila sam se i počela gledati oko sebe. Okrenula sam se i ugledala devojčicu ne stariju od 10 godina kako drži ruke na očima. Pitala sam je li sve u redu i da li je ona malopre vrištala. Na to je devojčica spustila ruke, otvorila oči koje su bile potpuno crne. Šokirana, zgrabila sam ćerku i počela besomučno trčati. Kada sam se opet okrenula prema mestu gdje je stajala devojčica, nje više nije bilo", izjavila je nemenovna žena svedok iz Staffordshirea

Brickley tvrdi kako mu je identičnu priču ispričala i njegova rodica. Ona je takođe navodno u toj šumi daleke 1982. godine videla istu tu devojčicu sa potpuno crnim očima.Ipak stručnjak je istakao kako pojedini ljudi misle da se radi samo o legendi dok drugi zaista veruju u njihovo postojanje. Međutim, činjenica je da su deca sa crnim očima, bez zenica i beonjača viđena širom sveta.

Na kraju da kažemo, da li je sve ovo istina ili laž, ostavljamo vama da sami prosudite....

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala