Najzanimljiviji sajt Balkanawrenboewliolovka
Wren Bowell iz gradića Somerseta koja ima dve godine imala je bliski susret sa smrću a i neverovatnu sreću što je ostala živa.Mala Vren je crtala u svojoj sobi i onda je potrčala da bi svojim roditeljima pokazala šta je to ona nacrtala,ali na njenu žalost se spotakla....

preko zaštitne ograde na vrhu stepeništa koja stoji da  bi sačuvala devojčicu od povreda na stepenicama.U tom momentu njena olovka koju je nosila u ruci joj se zabila u oko.

Majka koja je medicinska sestra u jaslicama,znala je da ne sme da vaditi olovku iz glave,tada je pozvala Hitnu pomoć gde su je ubrzo prebacili u bolnicu.

U bolnici su konstatovali da se dvogodišnjoj Wren olovka  zabila četiri centimetra u očnu duplju što je gotovo neverovatno.

Još jedna srećna okolnost je i ta da je za samo jedan milimetar olovka na koju se nabola promašila važnu krvnu žilu u lobanji.

Da je olovka oštetila  tu važnu krvnu žilu, Vren bi umrla a ako ne to onda bi sigurno doživela teška oštećenja mozga.


Olovka ovoj devojčici se tako jako zarila u lobanju da su neurohirurzi porveli skoro četiri sata operišući ju je tokom operacije su čak morali da sklone i deo lobanje da izvadili.Na kraju neurohirurzi su deo lobanje vratili nazad pričvrstivši ga biorazradivim šarafima

Srećom,po malu Wren jačih posledica po njeno zdravlje nije bilo i devojčica se u potpunosti oporavila.Pravo je čudo,a i neverovatno je i to da ni čak očna jabučica tj oko nije stradalo kod nje što je ostavilo bez teksta i lekare.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala