Najzanimljiviji sajt Balkananema vaginu
Amerikanka Kajli Moats (22) rođena je bez vagine i materice odnsno sa retkim poremećajem koji se zove Majer Rokitanski Kuster Hauser sinodrom! Kajli ima jajnike i ovulaciju, ali ....

na njenu žalost tu prestaju Kajlini to jeste, ženski procesi u telu.

Naravno kao is vako na ovom svetu i ona želi da vodi ljubav sa svojim dečkom, normalno. Pa sada pokušava preko stranica za donaciju da sakupi novac za operaciju .

Kajli umesto vaginalnog otvora, kako kaže, ima tanku kožicu, a svoje stanje je otkrila kada je sa 18 godina prvi put posetila ginekologa shvativši da su sve njene prijateljice, ali i mlađa sestra, dobile menstruaciju.

Kako su doktori joj rekli ona se može podvrgnuti operaciji kako bi joj se konstruisala vagina, ali njeno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove, budući da se operacija tretira kao operacija promene pola.

Zbog toga njena porodica, prijatelji i dečko skupljaju novac na internetu kako bi Kajli što pre bila potpuna žena.

Bez obzira na svoje stanje, ona je u srećnoj vezi. Robi je nije napustio nakon što mu je rekla da nema vaginu i da će dati sve od sebe da joj pomogne u njenoj borbi.

Sestra i prijateljice su se već ponudile da će biti surogat majke njenoj deci, a skupilo se više od 5.000 dolara od 15.000 potrebnih za operaciju.

"Upoznala sam Robija u višoj školi kada sam radila na recepciji. Došao je do mene i od tada smo počeli da pričamo. Trebalo mi je oko mesec dana da mu kažem da nemam vaginu. U početku je bio zbunjen, ali podržavao me je i rekao da to ne menja apsolutno ništa "rekla je Kajli.

Ona se raduje seksualnom odnosu, ali očekivano, ima veliku tremu.

"Plašim se da nešto ne krene po zlu, pa sam malo uplašena. Jedan pogrešan potez može da me povredi. Plašim se koliko će boleti " zaključila je Kajli.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala