Najzanimljiviji sajt Balkana

zavisna od kečapa
Engleskinja Melisa Ibitson (19), student teologije iz grada Linkolna je opsedunta  kečapom i toliko voli kečap da se za nju može reći da je opsednuta tim proizvodom i da je  postala teški  zavisnik ....


Ova devojka svakodnevno jede kečap uz gotovo svaki obrok,odnosno najmanje tri puta dnevno.Kolio je dalekostigla sa svojom zavisnoću ona je u stanju napustiti restoran ako se slučajno desi da su ostali bez ovog priloga.Ibitsonova je veliki ljubitelj kečapa od malih nogu, ali zavisnik je postala pre četiri godine i sada pojede nedeljno po 3 boce, što na godišnjem nivou iznosi oko 75 kilograma, a to je prevazilazi i njenu sopstvenu težinu.

"Mojim prijateljima bude neprijatno kada u menzi tražim kao prilog hrani i po 12 kesica kečapa. Toliko ga jedem da ne smem ni da pomislim šta radim svom telu" kaže Ibitsonova.

Ona se čak i ne usuđuje da izračuna koliko novca potroši na ovo zadovoljstvo, jer jedna boca košta oko 2,5 evra, ali se dovija na razne načine kako bi prošla jeftinije. Iako joj je “Heinz” omiljeni proizvođač, radije će kupiti jeftinij brend nego da ga zbog cene ne jede uopšte.

"Kada sam živela sa roditeljima, majka se jako nervirala zbog moje opsesije.Ona ne stigne ni do prodavnice, a ja sam već pojela celu bocu" izjavila je Melisa koja je postala zavisnica od kečapa.

Na kraju jedno je sigurno da  njenim prijateljima nije teško odlučti se  šta da joj kupe za rođendan,jednsotavno -kečap u većim količinama,naravno!
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1