Najzanimljiviji sajt BalkanaHu Juan nekad i sad
Da li možete da zamislite devojku koja ima 28 godina a izgleda kao baka od nekih 70 godina! Ne,nije podvala ili laž, naprotiv ovo je jedna ekstremno retka bolest. I na žalost  realnost za kineskinju Hu Juan i grada Đengđou u provinciji Henan u severnom i središnjem delu Kine....

Kako prenosi britanski Dailymail, mlada devojka Hu je jedina osoba u Kini, i samo jedna od deset ljudi na svetu koji pate od retkog  medicinskog stanja  (bolesti ) koje se zove "cutis laxa", koje prouzrokuje prerano starenje.!

Prve promene Hu Juan je primetila nakon što je rodila svoje prvo dete pre 11 godina.Stanje u kojoj se devojka nalazi sada je takvo da joj je koža na licu i vratu  izgubila elastičnost, uzrokujući joj da joj lice bude smežurano i labavo kao u starice od 70-ak godina !

Ova veoma retka bolest ne utiče na druge delove tela, na žalost ttrenutno ne postoji poznati tretman ili uzrok za ovu retrku bolest bolesti. Zbog pormeećaja odnosno retke bolesti "cutis laxa" koju ima HuJuan je psotala depresivna čak je jednom pokušala da oduzme sebi život .

Čak kako ona kaže ne boli da se gleda ni u ogledalo a često odbija napusti svoju  kuću. Čak i nakon što je rodila i drugo dete (kćerku) njeno stanje odnosno lice  na žalost je ostalo isto, ništa se nije promenilo.Ova retka bolest je napravila čak raskol između je i njenog najstarijeg sina, zjer se njen stariji sin počeo da stidi majke jer izgleda poput bake.

Prošle nedelje 28-osmogodišnja Hu je stigla u Šangaj na poliklinika za plasitčnu hirurgiju gde je sastavljen stručni tim koji će možda moći pomoći Hu, uključujući psihologa. Hu je izjavila da se nada da će joj plastična hirurgija vratiti onaj maldalački izgled, iako su doktori izrazili bojazan da rezultati neće biti obećavajući barem u ovoj fazi njene bolesti 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala