Najzanimljiviji sajt Balkana
Lekari u Čileu su zbunjeni devojkom koja plače suze od krvi.Jarica Oliva (20) iz Purankvea doživljava košmar od života, kada joj se ovo čudno i misteriozno stanje pojavilo pre nekoliko nedelje.Čileanka Jarica plače krv i niko ne može da objasni kako i zašto joj se to dešava.......

Iako su lekari utvrdili da je sa devojkom sve uredu ,ipak i dalje joj crvena tečnost iz  curi očiju curi i po sedam puta na dan.Dok devojka trpi i nesnosne bolove u predelu oko čela i očnih jabučica.

Kada je prebačena u bolnicu Puerto Montt,Dr.Alekander Lutz oftalmolog je posumljao u "prvi tren" da mlada Yaritza Oliva je pretrpela neku vrstu ekstremnog konjuktivitisa ili očne infekcije, ali nakon što je video fotografije i video snimak devojke kako plače krv, on je odbacio te mogućnosti.

On nije siguran ali misli da misteriozno stanje kod Olive koja se javlja kada plače može biti izazvana problemima zgrušavanja krvi,promena u trombocitima ili korišćenjem određenih lekova

Zbog neobičnog stanja koje je zadesilo Jaricu i zato što ne može da živi normalno,njeni roditelji počeli su da sakupljaju novac kako bi je poslali kod posebnog očnog lekara da bi se utvrdilo da li boluje od nekog poremećaja.

Inače, neki medicinski stručnjaci pretpostavlju Oliva ima bolest to jest,redak poremećaj nazvan hemolakrija, koji je registrovan kod svega tri osobe na svetu, a može da bude izazvan različitim bolestima,koje uključuju čak  i rak.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala