Najzanimljiviji sajt Balkana

devojka odsekla sebi jezik

Šokantni incident sa indijskim studentom - devojkom, dogodio se nedavno u Indiji u državi Madhya Pradesh, 19-godišnja studetkinja Aarti Dubej...

sama je sebi odsekla jezik na tradicionalnoj službi u hinduističkom hramu kao žrtva boginji Kali, u zamenu za ispunjenje svojih želja.

Aarti Dubey, postdiplomski student sa TRS univerziteta iz indijsek države Madhya Pradesh, navodno je sanjala boginju Kali boginja koja joj je saopštila da će joj ispuniti sve želje u zamenu za ovu telesnu žrtvu -da odseče sebi jezik!


Aarti je sutradan otišla u hram boginje u gradu Reeva,i to učinila!Nakom učinjenog devojka se onesvestila a okupljeni vernici i sveštenik hrama umesto da pozovu hitnu pomoć oni su oko nje su izgovarali molitve i samo je prekrili ćebetom.

Aarti je poovratila svest tek nakon pet sati i smatraju da je pravo čudo što je ostala živa. Nakon učinjenog rituala u hram su stigli (posle 5 sati) lekari koji su joj ukazali pomoć i pustili je na kućno lečenje.

Hinduistički sveštenik koji je prisustvovao ritualu istakao je da je devojka bila izuzetno hrabra.

"Nijednom nije zaplakala, iako je bol verovatno bio nepodnošljiv. Boginja je svemoguća i uvek čuva svoje odane vernike" rekao je sveštenik Devi Prasad Šarma.

Inače ova Aartina žrtva se smatra vrlo neobičnom, jer ona je obrazovana mlada žena i ovakve bizarne žrtve obično prinose nepismeni i siromašni indijci.

Njen brat Sachin je bio šokiran onim što je devojka učinila! Jer kako je on izjavio medijima sve vreme je mislio kako se ona sa njim samo šali.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1