Najzanimljiviji sajt Balkanamarihuana

Policija iz grada Westlake u Ohaju,SAD,pre nekoliko sedmica primila je zaista čudan poziv  dvojice muškaraca.Dvojica muškaraca koji su pozvali 911 su tvrdili da su napadnuti i opljačkani od strane grupe tinejdžera.....

Ipak to nije ništa čudno da nisu spomenuli jendu stvar ....Muškarci su zaboravili rečći policiji važan podataka da su istim tim dečacima na parkiralištu ispred restorana prodavali travu!

Dileri Sebastian Wozniak i Anthony Klier, na pitanje policije što su radili tamo radili s tinejdžerima dali su neobičan odgovor.

Verojatno se u tom času nisu mogli setiti ničeg pametnijeg pa su kazali kako su se našli kako bi "vežbali staru srednjovjekovnu borilačku veštinu". Ipak ceo slučaj policiji Westlake-a se učinio apsurdnim pa su nakon detaljne istrage utvrdili da su muškarci koji su prijavili krađu zapravo dileri.

Posebno im se sumnjivim učinilo to što Wozniak i Klier uporno odbijaju priznati bez čega su ostali te večeri na parkiralištu.Na kraju mini istrage utrđeno je da su seli s dečacima u automobil te su im nameravali prodati marihuanu ulične vrednosti 80-ak dolara.

Ali prepredeni tinejdžeri su dilere poprskali sprejem i s drogom se da li u beg

A baksuzni dileri sada su završili iza rešetaka gde čekaju suđenje za prodaju marihuane i ometanje pravde.Dok, banda tinejdžera,za sada slobodno luta ulicama Westlakea.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala