Najzanimljiviji sajt Balkana

kruzer brod krstarenje

Vlasnik i direktor kompanije "Bertč Kabinets", Geri Bertč, svoje zaposlene radnike častio je neobičnim poklonom - luksuznim krstarenjem! Zaposleni ove kompanije zahvaljujući direktoru Geriju Bertču....

hladni januar u američkoj saveznoj državi Ajovi zameniće suncem i plažama Karipskog ostrva...

Svi zaposleni ove kompanije iz grada Vaterloa, njih više od 800, početkom naredne godine ići će na besplatno krstarenje, najavljeno je na Fejsbuk stranici kompanije.


"Odlazimo 8. januara. Prvo ćemo s četiri čarter leta otputovati u Majami gde ćemo odsesti u hotelu od pet zvezdica. Potom ćemo se u ponedjeljak 9. januara otisnuti na krstarenje" rekao je za Vaterlo-Sedar Fols Kurijer predsednik kompanije Geri Bertč.

Bertč je zaposlenima rekao da je krstarenje nagrada za ostvarene poslovne ciljeve. Predsednik kompanije je pre godinu dana krstarenje ponudio kao podsticaj zaposlenima.

"Pokušali smo da motivišemo naše ljude da ostvare ciljeve, kako one usmerene na naše klijente, tako i one financijske " dodao je na kraju  darežljivi vlasnik Bertč.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1