Najzanimljiviji sajt Balkanaiphone  telefoni

Jedna Kineskinja je kupila kuću zahvaljujući preprodaju 20 najnoviji modela mobilnih telefona "iphone 7s", koje su joj kupili njeni momci....Neobična ali i zanimljiva priča procurela je u javnost preko društvenih mreža, kada je žena pod pseudonimom "Proud Quiaoba" podelila priču sa svojim prijateljicama na forumu.

Devojka koja se predstavljala kao Ćaoli je poreklom iz Šenžena, grada na jugu Kine. Napisala je kako je istovremeno imala 20 momaka, i da je svakog od njih uspela da ubedi da joj kupi najnoviji model "ajfona", jedan od najskupljih telefona na svetu u ovom trenutku.

Kada je dobila skupocene poklone, preprodala ih je na sajtu "Šou Bao", i za njih dobila oko 15.000 evra, što je odmah uplatila kao depozit za kuću na periferiji grada.

"Nisam iz bogate porodice. Mama mi je domaćica, a tata fizički radnik. Ja sam najstarija ćerka, i morala sam da se snalazim. Roditelji su mi sve stariji, i morala sam da uradim nešto", napisala je Ćaoli, a prenosi BBC.

Ispovest devojke postao je pravi hit na kineskoj društvenoj mreži "Weibo", a haštag "20 mobiles for a house" postao je jedan od najtraženijih. Ubrzo su usledili različiti komentari, od onih koji čestitaju devojci na domišljatosti, do onih koji je osuđuju.

"Ja ne mogu da nađem jednog dečka, a ona ih ima 20 istovremeno. Što je još gore, sve ih je ubedila da joj kupe novi iphone 7. Neverovatno", samo je jedan od komentara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala