Najzanimljiviji sajt Balkana

stari mobilni nokia

Kada dodje kraj meseca obično nam dolaze tada i računi.Nekome veći nekome manji,ali uvek se pitamo da li smo toliko baš potrošili??Tako je Amerikanki iz Južne Floride (SAD) Selini Arons stigao račun za mobilni telefon i to pozmašan...

Njen račun za mobilni telefon je bio u iznosu od nevrovatnih 200.000 dolara.Ipak nije bila štamparska greška na računu niti računarska greška.

Naime, Aarons ima dvoje gluvoneme braće i koristi smartphone jer ona lakše onda komunicira s njima preko poruka.A braća joj koriste telefon i za gledanje video spotova, i za nju to nije neki veliki izdatak

Ipak gluvonema njena braća su nedavno boravila dve nedelje u Kanadi gde su,bili u romingu.I iz Kanade odnosno roaminga poslali preko 2.000 poruka i downloadovali veću količinu video materijala.


Kada je stigao na kraju meseca račun ana nije mogla da veruje da je račun bio toliki ali ju je telefonska kompanija T-Mobile obavestila da je račun ispravan.

Selina se potom požalila i poverila priču lokalnoj TV stanici WSVN u Majamiju,koja je kasnije prenela njenu vest.

Da bi joj na kraju  telefonska kompanija T-Mobile pristala da smanji račun na 2.500 dolara i dao Selini rok od šest meseci da plati račun.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala