Najzanimljiviji sajt Balkana
Solen San Žoze iz Fancuske je dobila je pre neki dan  telefonski račun od svog operatera "Buiges"ovih dana koji je baš imao ogormnu cifru.Ovaj račun da je kojim slučajem...

se trebao platiti ne bi ga mogla isplatiti ni neka dobro stojeća država u svetu
Telefonski operater "Buiges" na jugozapadu Francuske bivšoj korisnici poslao je račun  koji je imao toliko nula da je na kraju ispalo da mora platiti u trilionima evera ,naravno reč je bilo o velikoj grešsci prilikom ispisa računa.

Posle otkazivanja usluga operatera,kako prenose pojedini fransuski medji Solen San Žoze je dobila račun za zahtevom da plati  ukupno 11.721.000.000.000.000 evra, to jest 11,7 triliona evra.

"Na računu je bilo toliko nula da nisam ni znala koliko je to para"rekla je Solen San Žoze dnevniku "Sid-Uest" u Bordou.

Više poziva servisnom centru bilo je neuspešno, jer joj je rečeno da se računi izdaju automatski i da mora platiti navedeni iznos.Portparol operatera, međutim, AFP-u je priznao grešku i rekao da je pravi iznos koji žena treba da plati 117,21 evra.

Zbog greške do koje je došlo operater je,nakon interesovanja francuske štampe,odlučio da bivšoj mušteriji oprosti i tu,za mnogo nula, umanjenu svotu.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala