Najzanimljiviji sajt Balkanausa učenik dobio milion dolara

Sud u SAD doneo je odluku da se učeniku iz Kalifornije isplati odšteta u vrednosti od 1.3 miliona dolara.! Učenik Patrik Henri,...

bio primoran da malu nuždu obavi u posudi a sve zbog toga što ga nastavnica u toku školskog časa nije pustila u wc!

Sudsko veće u Kaliforniji donelo je odluku u vezi sa tužbom koja je pokrenuta za slučaj iz 2012. godine, kada 14-godišnjem učeniku nije dozvoljeno da sa časa ode u toalet.

Na osnovu toga je pokrenuta tužba protiv lokalne uprave i zaposlene u ovoj školi, a sud je doneo presudu kojom učeniku treba da se isplati odšteta od 1,25 miliona dolara.! Iz lokalne uprave saopšteno je da im je žao zbog ovog slučaja, te da će razotkriti da li će na odluku suda doneti žalbu.

Sud je takođe doneo i odluku da učeniku treba da se isplati i 41.000 dolara za lečenje zbog nanesenog duševnog bola jer je posle toga morao ići na terapije!.

Tokom istrage je takođe ustanovljeno da je učenik Srednje škole Patrik Henri u Kaliforniji, koji je danas ima 19 godina, 2012. godine tokom časa tražio od nastavnice Gonje Volf da ga pusti u toalet.

Na "savet" nastavnice, učenik je uzeo posudu i u nju obavio nuždu, zbog čega je bio predmet ismevanja među učenicima u razredu.

Advokat učenika Brajan Votkins izjavio je da je njegov klijent bio dva puta primoran da promeni školu, ali i pored toga je bio pod velikim stresom i išao na terapije.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala