Najzanimljiviji sajt Balkana

testiranje zatvor
Zatvor u Džeferson City-ju u okrugu Cole država Misuri prošle nedelje svim onima koji su bili zainteresovani dozvolio da prespavaju noć njemu.Razlog ovakvoj ponudi je testiranje zatvora tj uslovi u njemu pre nego što zvanično primi prve zatvorenike.

Cena koju su trebali dati znatiželjni dobrovoljci je bila oko 30 dolara po osobi.


Zainteresovanih za ovu neobičnu ponudu je bilo njih 90.I svi oni su imali različite razloge zbog čega to žele da urade,da provedu jednu noć u pravom zatvoru.

Sali Džekobs je bila jedna od "zatvorenica" - Imam 67 godina nikada nisam bila u zatvoru pa sam htela doživeti to i i nadmas e da nikada neću dospeti u njega.Opet advokat  Ani Vilis imala je razlog zbog kojeg želi provesti noć u zatvoru.

Zbog posla kojim se bavi ,Ona je htela da oseti kako se osećaju zatvorenici .U zatvoru  medju 90 znatiželjnih dobrovoljaca se pojavio jedan bračni par koji je proslavio svoju godišnjicu kao i devojka Kajli  Binder koja je nedavno proslavila svoj 25 rodjendan.

Svi dobrovoljni "zatvorenici" su dobili večeru,doručak i odeću.A došli prošlog petka oko 17.30 sati,na samom ulazu u zatvor su ostavili sve lične stvari,uzeti su im otisci  prstiju i odmah su ih kao u pravom zatvoru fotografisali.

Naravno kada su napuštali sutradan zatvor za uspomenu za prospavanu noć u pravom zatvoru su dobili  svoju fotografiju koju su uslikali policajci pri ulasku u zatvor kao i pravu zatvorsku majicu.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1