Najzanimljiviji sajt Balkanapljackasi banke

Za Roberta Bournea i Davida Grigsbyja moglo bi se reći da su pravi baksuzni pljačkaši! Njih dvojica nisu se baš dobro proveli u utorak u kalifornijskom gradiću Danvilleu, država Kentaki,Ovi nesretni pljačkaši su odvedeni u policijsku stanivu i pre nego što su i krenuli u pljačku.!

Dok su Robert i Dejvid još uvek sedili u automobilu i smišljali taktiku za pljačku na prozor automobila pokucao im je lokalni šerif i naredio im da izađu s rukama iza glave ia automobila.

Nesuđene pljačakše je odao razgovor, odnosno mobilni telefon jednog od njih koji se aktivirao u džepu i nazvao službu 911 dok su sedili ispred restorana u kom su inače stalni gosti.

"Razgovarali su o tome kada bi trebali uraditi razbojštvo, hoće li ih možda neko prepoznati, ali i o tome je li im pametnije promeniti metu. U trenutku kada su zatečeni na parkiralištu jedan je od njih već nosio pljačkašku masku na glavi", izjavio je medijima šerif Toni Graj.

Naravno šerifu je trebalo samo par minutai da Bournija i Grigsbija liši slobode s obzirom na to da je upravo u tom restoranu i sam šerif ručao!

Bourni i Grigsbi za sada su kažnjeni zbog pijanstva na javnom mestu, a lokalnom tužiocu je prosleđen telefonski zapis službe 911 to jeste, njihov međusobni razgovor na temelju koje će odlučiti šta će se činiti sa potencijalnim baksuznim pljačkašima.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala