Najzanimljiviji sajt Balkanaleonardo mona lisa

Bizarni i zanimljivi video pojavio se na YouTube-u u kome se tvrdi da je slikar i pronalazač iz 14. i 15. veka Leonardo da Vinči sakrio dokaz o vanzemaljcima u tajnim porukama....

na svojim umetničkim slikama posebno na umetničkom delu Mona Lize barem tako kažu teoretičari zavere.

U ovom videu Paranormal Crucible-a, tvrdi se da se mogu razaznati crte lica, šešir, ogrtač i ruke “vanzemaljskog prvosveštenika“ ako se izmene boje kako bi postalo jasnije.

Kompjuterski generisan glas koji govori u videu kaže:

"Mnogi teolozi veruju da je Leonardo da Vinči namerno prikrio tajne kodove i subliminalne poruke u većini svojih radova.

"Ako je to tačno, onda je razumno pretpostaviti da je Mona Liza zapravo naslikana kako bi sakrila važne istorijske i verske činjenice, moguće u vezi sa vanzemaljskim prisustvom i njihovim prikrivenim učešćem unutar Rimokatoličke crkve."

Još jedan video Paranormal Crucible-a tvrdi da postoji skriveni vanzemaljac u Da Vinčijevom remek delu "Sveti Jovan Krstitelj."

Ovaj video tvrdi da ako bi se ova slika, za koju se veruje da je poslednji Da Vinčijev rad, reflektovala u ogledalu, u središtu se pojavljuje lice vanzemaljca.

Navodi se: "Ako reflektujemo i spojimo sliku, možemo videti da je veliki slikar zaista sakrio misterioznu figuru u ovoj svojoj ikonskoj slici." Poboljšanjem slike, posmatač može 'jasno' videti 'mogući dokaz o vanzemaljskom obliku života.' "

NLO bloger Skot Varing je napisao na svojoj internet stranici UFO Sightings Daily:

"Verovatnoća da je Leonardo da Vinči bio vanzemaljac ili mešanac je veoma velika. On pokazuje sve znake. Imao je vrlo visoke intelektualne sposobnosti, izvanredan kreativni raspon, i koristio ih je da postigne dosta toga.“

Te je dodao: "Leonardo je neko ko je bio u stanju da radi na svim ovim raznim poljma, što je vrlo neobično. Geniji su retko sjajni u svim oblastima kao što je Leonardo.

"Bio je poznat po tome što je skrivao tajne poruke i kodove u svojim umetničkim delima, tako da nam ovo novo otkriće daje ključ koji nam je nedostajao o njemu, o njegovim izvanrednim sposobnostima koje su ili došle od vanzemaljaca ili su bile vanzemaljske."

Izvor:Webtribune.rs

 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala