Najzanimljiviji sajt Balkanalutrijski tiked glende

Suprug Glende Blakvel,celi život kupuje lutrijske srećke, sve u nadi da bi osvojio glavnu lutrijsku premijut! Glenda Blackwell (57) iz grada Leicestera u Severnoj Karolini nikada nije kupila listić za lutriju jer je oduvek smatrala da lutrija je gubljenje novca..

a njen suprug Buddy (Badi) trši uzalud njihov zajednički novac.

Kako bi mu to i dokazala, ona je nedavno na njegov nagovor kupila dve srećke grebalice koje su koštale po desetak američkih dolara.

"Kupila sam 'srećke ''grebalice'' samo pokažem svom mužu Badiju kako ništa neću osvojiti", izjavila je Glenda za američku tv stanicu WLOS.

Ipak njena lekcija mužu se ''obila o glavu'' i to na najbolji mogući način .!Jedna je lutrijska grebalica nosila je glavni dobitak od milion američkih dolara!

Glenda je tako u trenuku, postala bogatija za čak milion dolara. Tako će joj, nakon plaćanja poreza na dobitak ostati suma od 415 hiljada dolara!

Naravno, postojala je i opcija da uzme celih milon dolara, ali kroz 20 godišnjih rata u iznosu od po 50 hilajda dolara na godišnjem nivou. Od toga je međutim odustala jer, kaže, nije sigurna da će toliko poživeti.

415 hiljada dolara će uložiti u novu kuću i otvoriti fond za finansiranje fakulteta svojim unucima izjavla je Glenda USA medijima

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala