Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija:Beba
Italijanski doktori su napravili pravo malo medicinsko čudo.!Oni su carskim rezom porodili su ženu koja je u oktobru ove godine zapala u stanje kliničke smrt.!...

Zdravi dečak rođen je u 32. nedelji  trudnoće u jednoj klinici u Milanu.36-godišnja nemenovana italijanka bila je u 32. nedelji trudnoće kada je dopremljena u milansku bolnicu "San Raffaele" nakon izliva krvi na mozak. 

Nažalost, doktori joj nisu uspeli spasiti život, ali u dogovoru sa njenom porodicom, umetnim putem održavali su je na životu gotovo devet nedelja kako bi spasili njeno nerođeno dete.!

I kada je ušla u 32. nedelju trudnoće, dokori su prošle sedmice porodili italijnaku koja je bila u klkiničkoj smrti carskim rezom.Te je na svet došao zdrav dečak od  1,8 kilograma.

Nakon carskog reza porodica je odlučila donirati organe 36-šestogodišnje devojke. Doktori su bili srećni ishodom ove visoko rizične trudnoće ali kako oni kažu, ne mogu zaboraviti bol porodice koja je izgubila tako mladu ženu i majku

Ovaj milanski slučaj jedan je od sretnih završetaka trudnica koje donesu "život posle života". Prvi slučaj dogodio se 1993. godine u SAD kada je dečak rođen nakon što je njegova majka provela 100 dana u kliničkoj smrti. Trisha Marshall je ustrijeljena kada je bila u 17 nedelji trudnoće, a doktori su život bebe uspeli održavati gotovo tri meseca nakon toga tragičnog događaja. 

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1