Najzanimljiviji sajt Balkanaoperacija pacijenta
Britanka Samanta Lamb (41) uradila je nešto zaista humano, spasila je život mužu tako što mu je dala svoj bubreg. Endi Lamb umirao je od bolesti bubrega, a u životu ga je održavala dijaliza, pod hitno  mu je trebao bubreg...


."Bio mu je potreban novi bubreg", ispričala je njegova supruga Samanta koja ga je nagovorila da uzme njen.Ali, nedugo zatim ona je zažalila što je to uradila.Njen muž  koji je do nedavno bio na samrti ju je ostavio zbog najbolje prijateljice! I sad Samanta želi svoj bubreg nazad.!

Njih dvoje su se venčali  2007. godine, a Endi je napustio Samantu 2012. godine.Sada Samanta čeka  papire da potpiše razvod i dodaje da je zažalila čim je operisana. Ona veruje da ju je Endi varao s njenom prijateljicom što on kategorično poriče.

Par je pokušao da spasi brak, ali Samanta je, tvrdi, kasnije otkrila i da je Endi imao seksi prepiske sa ženama na internetu.

"Definitivno bi prošla operaciju ponovno, ali ne bih njemu dala bubreg.Mrzim ga.Kad bih mogla, uzela bih ga nazad i dala bih ga nekom drugom kome treba", rekla je Samanta.

Endi je ispričao da nikada nije hteo da Samanta donira bubreg jer je to bio veliki rizik, ali da je ona insistirala.Na kraju je Endi dodao da će joj uvek dugovati svoj život činom koji je uradila-donirala bubreg njemu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala