Najzanimljiviji sajt Balkana

zbog vica na kutiji pizze dostavljačica dobila otkaz
Jedna nemenovana dostavljačica pice "Pizza Hut" lanca picerija iz SAD-a, dobila je otkaz zbog prostog vica koju je napisala na unutrašnjoj strani kutije za pizzu !...

Uprkos izvinjenju porodici i činjenici da je mušterija koja je naručila pizzu sama tražila da napišu vic dostavljačica pice je dobila otkaz!

Ipak, majka koja je pročitala vic nije bila zadovoljna.

"Šta imaju zajedničko dostavljač pice i ginekolog? Obojica je moraju mirisati, a ni jedan ne može da je pojede" glasio je vic zbog kog je dostavljačica dobila otkaz nedelju dana pre Božića.

Devojka koja je napisala šalu nazvala je mušteriju i izvinila se nakon što se ljuta majka žalila, ali uprkos tome dobila je otkaz samo nekoliko dana pred katolički Božić.

Osim toga, majka je vic podelila na društvenim mrežama i on je postao viralan, ali mnogi je nisu podržali.

"Nadam se da ćeš pronaći nešto dobro u svom velikom mračnom srcu i nazoveš ih i objasniš da nisi uznemirena. Zbog tebe je neko dobio otkaz i to nedelju dana pre Božića" glasio je jedan komentar

Majka, koja nije želela da pokaže lice pred TV kamerama, jer je već sad mnogi napadaju, branila je svoj postupak tvrdeći da je šala potpuno neprikladna.

"To je neprikladna šala. Postoji vreme i mesto za sve. Moja pizza kutija nije jedna od njih. Nadam se da je lekcija naučena" izjavila je majka koja je zahtevala vic na kutiji pizze.

"Pizza Hut" jedan od vodećih lanac picerija u SAD se o čitavom događaju nije službeno oglašavaoDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1