Najzanimljiviji sajt Balkana


donald tramp iluminati igra

Samo jedna društvena igra na svetu zaokuplja pažnju teoretičare zavera i onih koji protive Iluminatima, društvena kartaška igra "Iluminati" Sada kada je Donald Tramp izabran za predsedika SAD-a.U centar pženje dolazi Iluminat karta sa likom koja neodoljivo podseća na Donalda Trampa te koja ''previđa' ubistvo''  predesednika SAD-a Trampa?!...

Društvena igra "Iluminati: Igra zavere" Stiva Džeksona iz prve verzija igre iz 1995. godine daje nam ''proročanstvo'' da će Donald Tramp biti ubijen i pre nego što stupi na vlast u januaru 2017.godine. 

Mnogi teoretičari zavere veruju da karta pod nazivom "Dosta je dosta" (engl. Enough is Enough) , prikazuje sliku sličnu ljutom Trampu, iz 2011. godine.


Karta sa "likom Trampa" glasi: "U svakom trenutku, na bilo kom mestu, naši snajperi mogu da te obore... prijatan dan."

Mnogi su ovu kartu videli kao direktno aludiranje na atentat osobe na karti -Trampa. Navodni pokušaj atentata na budućeg predsednika SAD-a, Trampa je već propao.

Podsećamo vas da je amerikanac Majkll Sendfrd, 20, je optužen za pokušaj otimanja oružja jednog policajca kako bi pucao na Trampa na predizbornom skupu u Las Vegasu.

A zastrašujući radio prenos je prethodno predvideo ubistvo. Donald Tramp je sigurno uvredio mnoge svoje protivnike, što ovu kartu čini uverljivijom. Ljudi jasno imaju neke mračne želje da povrede Donalda Trampa.

Tvrdi se da je sablasna kartaška igra ranije predvidela terorističke napade 11. septembra 2001. godine, smrt princeze Dajane kao i izlivanje nafte 2010. godine.

Sve ovo izgleda prilično neuverljivo, dok ne uzmemo u obzir ''predviđanja'' koje ove karte su do sad pogodile i koje su se desile:

Karta "Teroristički napad" neverovatno sliči stvarnom napadu na kule bilzankinje 11 septembra u Njujorku 2000 godine. U tom napadu su dva aviona udarila u Kule bliznakinje. Karta prikazuje vatru koja se širi kroz jednu od dve zgrade, uz sugestiju da će se srušiti.

Druga karta izgleda da predviđa smrt princeze Dajane, dve godine pre tragedije. Karta ima umetničku interpretaciju princeze sa tijarom okruženu kamerama medija.

Pomalo čudan opis ispod slike kaže da je ona "imuna na napade protivničkih mirnih i liberalnih grupa... osim na medije."

Iako nema direktnog spominjanja njene smrti, izgleda kao da aludira na tvrdnje da je francuska štampa jurila njeno vozilo što je dovelo do njene prerane smrti.

Još jedno zastrašujuće predviđanje je izgleda predvidelo izlivanje nafte 2010. godine. Karta pod nazivom" Izlivanje nafte" prikazuje pticu prekrivenu naftom, što je neobično slično slikama divljih životinja iz vremena ekološke katastrofe.


Teoretičari zavere veruju da je igra pokrenuta od strane pravog tajnog društva "Iluminati" Grupa svetske elite koja želi da uspostavi "novi svetski poredak“ i preuzme kontrolu nad celim čovečanstvom

Po nekim tvrdanjama teoretičara zavere autor igre "Iluminati: Igra zavere" je uspeo da se dokopa planova Iluminata te da je igru iskoristio, kao jedini siguran način, da upozori svet na pravi istinu o onome šta mu se sprema i ko vodi čovečanstvo

Zastrašujuće deluje i činjenica da su navodno autora ove društvene igre Stiva Džeksona, na njegovom radnom mestu posetili agenti tajne službe SAD-a.

Agenti su izvršili raciju , pre nego što je društvena igra"Iluminati" objavljena, ne bi li ga naterali da igru predaju njima to jeste uništi i tako je neobjavi!  Na kraju vas podsećamo vas da smo o ovoj temi već  pisali i na našem sajtu  ove godine.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1