Najzanimljiviji sajt Balkana


Zvuči pomalo čudno i neverovatno kada vidite naslov ovakve vesti, da policajci hapse policajce i to tako velikom broju.Svih 158 policajaca u dva grada na severu Meksika,.....

kao i njihovi šefovi uhapšeni su 18 januara zbog povezanosti sa organizovanim kriminalom.Ovim hapšenjima dva grada na severu Meksika ostala su bez ijednog policajca


Dvojica šefova policije, kao i 47 policajaca iz mesta Lerdo i 109 policajaca iz grada Gomes Palasio u državi Durango,Mekisko, uhapšeni su u zajedničkoj akciji vojske i policije u Durangu,izjavio je državni tužilac te savezne države Sonja de la Garsa Fragoso.

Uhapšeni meksički policajci "su deo unutrašnje strukture organizovanog kriminala",dok je od strane tužiteljke njih više optuženo je da je lično učestvovalo u otmicama.Lerdo i Gomes Palasio,gradovi u kojima živi ukupno 500.000 ljudi.

U ovoj oblasti u poslednje tri godine uvećao broj otmica, nestanaka kao i ubistava.Većina uhapšenih meksičkih policajaca suspendovana je u novembru i oduzeto im je svo oružje.
izvor:rts.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1