Najzanimljiviji sajt Balkanadecak vozi

U Australiji policija je zaustavila jednog dvanaestogodišaka koji je vozio automobil autoputem prema Pertu. Naknadnim proverama je...

utvrđeno da je dvanaestogodišnji dječak sam se provezao u automobilu gotovo 1.300 kilometara prenosi britanaski "Guardian"

A sve u nastojanju da sa stigne do istočne obale stigne do grada Pertha na zapadnoj obali, objavila je u nedjelju australska policija.Dečak je zaustavljen od strane policije u rudarskom gradiću Broken Hillu, zabačenom predelu Novog Južnog Walesa, u subotu oko 11 časova .Policija je zaustavila dečaka na autocesti nakon što je primetila da se branik njegovog automobila vuče po putu
putovanje australija decak


Dečak im je rekao da se uputio iz grada Kendalla na australskoj istočnoj obali, udaljenog 1.300 kilometara, te da je hteo voziti do Perta, koji je još 2.800 kilometara udaljen od gradića u kojem ga je presrela policija.

Inače naporan put između Kendala i Perta traje oko 40 sati autom i uključuje vožnju kroz suhu pustinju Nullarborove ravnice.

Dečak je odmah sproveden u policijsku stanicu te drugi detalji, pre svega motiv putovanja, za sada nisu poznati.

U ovoj bizarnoj celoj priči ostaje nejasno kako je 12-godišnji dečak uspeo sam, da pređe toliku kilometražu i da napuni automobil a da ga niko ne primeti.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1