Najzanimljiviji sajt Balkana
Britanka Hamima Juma (24) svoje prvo dete, ćerku Mairu, rodila je 25. decembra,i to na katolički Božić,ništa tu ne bi bilo zanimljivo niti čudno da nije tri godine kasnije, na isti datum tj Božić,dobila još jednu kćer..


Njoj su doktori rekli  za obe devojčice da je termin poroda 19. decembar.Ipak prva devojčica Maira je rođena u 9.05 ujutro sa 2,6 kilograma na katolički Božić dok je jošdruga devojčica koja još uvek nema ime stigla na svet u 10.30 ujutro opet na Božić,i imala je 2,57 kilograma po rođenju.

"Šalila sam se sa prijateljima da ću roditi ponovo na Božić. Ali to je bila samo šala" izjavila je medijimaJuma. "Ovo pokazuje da niko ne zna šta će se dogoditi.Ne znam koje su šanse da se ovako nešto desi,ali je stvarno neverovatno i dosta retka situacija"  izjavila je medijima Juma.

Hamima i njen supurg Maruf (33) slavili su Mairin treći rođendan, kad su počeli trudovi.
"Molio sam se za još jednu bebu na Božić to je sjajno.Sledeće godine će biti ludnica,moraćemo da organizujemo dva rođendana i Božić, ali ne bismo želeli da bude drugačije dobili smo dva božićna čuda i osećamo da smo stvarno blagosloveni" kaže srećni otac Mruf  

Dok u kladioničar Džejms Dezmond je izjavio povodom ovog neverovatnog i neobičnog sluičaja porodilje da su šanse da porodica dobije dva deteta na Božić retke

 "Šanse da dobijete samo jedno dete na Božić su 365:1, dok za dvoje dece da se rodi na Božić,i to nakon nekoliko godina razmaka je neverovatna, šanse su za to 133.225:1.
izvor.blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala