Najzanimljiviji sajt Balkana
Andrew Kahn biznismen iz Australije je imao nedavno izuzetno dug i bizaran"telefonski slučaj" sa poznatim australijskim avioprevoznikom Qantas-om.Ova svetska poznata avio kompanija stavila ga je na telefonsko čekanje ...

A to čekanje se "oteglo" neverovatnih 15 sati posle prijema telefonskog poziva...Kahn iz grada Adelaida kako kaže za to svo vreme koliko je veza bila otvorena mogao i da ode do Sjedninjenih Američkih država

On je rekao medijima da je nazavaio avioprevoznika Qantas da bi potvrdio let za New York i da je posle nekoliko sekundi po uspostavljanju veze  bio ostavljen na čekanje,uz uobičajeno emitovanje snimljene poruke uz obrazloženje da će mu se neko iz Qantasa se obratiti.

"Želeo sam da vidim šta za aviokompaniju Qantas znači što je pre moguće"izjavio je medijima Kahn.Pošto je na telefonskoj vezi odnosno čekanju proveo nekoliko minuta,u jednom trenutku je odlučio da ne odustane od poziva, pa je ostavio otvorenu telefonsku liniju i krenuo da obavlja ostale poslove tog dana.

Čak  za to vreme maratonskog telefonskog čekanja odovora iz aviokompanije uspeo je i da pročita poslovnu knjigu od 200 stranica.Posle 15 sati držanja otvorene telefonske linije njemu je bilo svega dosta.Obećao je sebi da nikada neće više putovati aviokompanijom Qantas. Aviokompanija Qantas nije želela da komentariše,slučaj samo je rekla da ne postoji zabeleška o takvom 15 satnom telefonskom pozivu?

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala