Najzanimljiviji sajt Balkanaioana spangenberg struk
Ioana Spangenberg iz Rumunije ima obim struka koji je pomalo čudan za mnoge neprirodan i neverovatan.Ova rumunka ima struk manji od 50 centimetara!!Neki je već nazivaju"peščani sat" zbog njenog struka i ušla je u ginisovu knjigu rekorda kao žena sa najmanjim obimom stuka na svetu...

Mlada rumunka Ioana (30) tvrdi da nikada nije bila na dijeti.Njen stomak po njenim rečima se počeo sužavati kada je imala 13 godina,tada joj je obim struka bio oko 40 centimetara.Rumunka je inače visoka 1.74cm a obim njenih kukova oko 80 centimetara,kad se pogleda njena silueta ovo stvara popriličan kontrast.

Iona je izjavila za engleske medije "Ja jedem  tri obroka dnevno, jedemi razne grickalice i čokolade ali malo ko mi veruje.Prosto imam mali stomak i to je sve.""Patila sam dosta u mladosti zbog mog struka ali sada sam sebe prihvatila kakva jesam.Jan je, jedini čovek koji je vidio koliko je sam lepa iznutra i on nije obraćao pažnju na moj stomak. "

 Ioana je isto tako rekla da je u Rumuniji postoji nepisano pravilo da devojke ako su gojazne znači da dolaze iz bogate porodice.Ioana je upoznala Nemca Jana pre 5 godina i u roku od osam mjeseci su se njih dvoje venčali u Berlinu.

 "Jan je fotografisao moj struk i moju sliku postavio na internet,podrška ljudi je bila neverovatna što se tiče izgleda mog struka,moj muž učinio  je da se osećam ugodno u svom telu",dodala je Ioan na kraju intervuja.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala