Najzanimljiviji sajt Balkana


Za sve one dame koje imaju višak para evo jednog zaista u pravom smislu reči luksuza .Reč je ženskom grudnjaku koji ima baš ogromnu cenu.Neobično lep a i skup grudnjak kreiran je od strane "Birmingham Estate and Jewelry Buyers" i vlasnika Anthony Aubreya....

Ovaj ženski grudnjak se sastoji od 750 grama čistog 18 karatnog zlata a ukrašen je s 500 karatnim dijamantima.Dama koja poželi ovakav luksuzni komad ženske odeće moraće da izdvoji ravno milion dolara!

Za izradu ovog zlatno - dijamantskog grudnjaka je bilo potrebno više od tri meseca za dizajniranje a radila ga je ekipa 40 radnika skoro punih godinu dana.


I da vam kažemo drage dame da ovo nije najskuplji ženski grudnjak ima ih i skupljih.Kao što je grudnjak koji je nosila Miranda Kerr koji je koštao oko 2.5 miliona dolara a bio je predstavljen je na Fantasy Treasure Bra 2011.godine.

Ili grudnjak koji je predstavila modna kuća Victoria's Secret 2010. godine a nosila ga je manekenka Adriana Lima grdunjak ukrašen sa 1542 karatnim belim dijamanatimplavim safirima i plavi topazima, sve sa 18-karatnim belim zlatom - vrednost 2 miliona dolara!

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala