Najzanimljiviji sajt Balkana"Esthechoc" čokolada pobrinuće se za vašu za lepotu
Esthechoc čokoladu za lepotu su razvili naučnici s Univerziteta Kembridž i biće predstavljena sledećeg meseca na samitu Global Food Innovation u Londonu.Ova poslastica će uskoro moći ispeglati bore, povećati protok krvi i pomoći da koža bude blistava...

Esthechoc čokolada ima samo 38 kalorija po jednom redu sa udelom kakaa od 72 procenta, koji sadrži visok nivo dva snažna antioksidansa koji pomažu voži da ostane lepa,zdrava i sveža te ujedno usporava prirodni proces starenja kože.

Doktor Ivan Petijev kreator ove čokolade za lepotu, tvrdi da ako pojedete jedan red ili 7,5 grama čokolade Esthetchoc na dan, rezultati će biti vidljivi u roku od tri nedelje.

Jer 7,5 grama Esthechoc čokolade sadrži flavanol, antioksidans koji je povezan sa izbacivanjem lošeg holesterola, a poseduje istu količinu protivupalnog  astaksantina kao 300g divljeg lososa. Te tvari u Esthechoc čokoladi će poboljšati kako navode stručnjaci cirkulaciju krvi i povećati dotok krvi u kožu, što će vašu kožu učiniti  zdravijom i mlađom. 
Pakovanje "Esthechoc" čokolade za lepotu

Bio-medicinska komapnija Lycotec testirala je ovu čokoladu na volonterima u dobi između 50 i 60 godina, i posle kontumacije " čokolade za lepotu" zabležene su vidljive prednosti u samo tri sedmice. Volonteri kažu da su osetili poboljšanje zdravlja u kliničkim ispitivanjima.Kod volontera se poboljšala prokvljenost u koži i rešavanje potkožne masnoće a takođe se poboljšalo je i snabdevanje kiseonika u koži.

Cena čokolade Esthechoc za sada se ne zna i biće tek otkrivena u narednim sedmicama.I provo će se početi prodavati u Velikoj Britaniji  u kutijama od po 21 reda čokolade, koja bi trebalo podržati dnevnu dozu za tri sedmice.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala