Najzanimljiviji sajt BalkanaHellojean farmerke koje pune mobilni telefon

Farmerke koje same punu bateriju telefona mogle bi postati veoma popularne i  da bace u zaborav standardne punjače baterija za mobilni telefon. Dizajn farmerki naziva #Hellojean ima poseban džep koji sadrži bateriju u sebi....
 
Ženski model farmerki #Hellojean se prodaje  po ceni od 190 dolara,dodatni džep  ovih farmerki predviđen za nošenje telefona je vrlo malih dimenzija pa telefoni poput iPhonea 6 ili veći ne mogu stati u njega.
 
Specijalno dizajnirani horizontalni džep za bateriju nalazi se iznad zadnjeg džepa, zajedno sa još jednim vertikalnim džepom koji je smešten nešto niže, za telefon iPhone 5/5S ili neki sličnih dimenzija.
 
Baterija se prodaje odvojeno, i za nju treba izdvojiti 49 dolara, stavlja se u horizontalni džep, dok je USB kabl skriven u šavovima kako se ne bi video.
 
Ove farmerke predstavljaju alternativu glomaznim prenosnim baterijama koje ne mogu tako lako stati u svaki džep. Nije poznato jesu li ove farmerke udobne za nošenje, a mogu se naručiti već sada, sa stranice proizvođača.
 
Ovo nije prvi put da dizajneri pokušavaju punjače da ugrade u odeću. Prošle godine je predstavljen XOO kaiš koji je izgledao kao i svaki drugi kaiš od kože, ali je mogao puniti bateriju telefona. Na primer, iPhone 6 mogao je napuniti za tri sata.
 
Jedan grupa bivših studenata čak radi i na obući koja će uređaj moći da napuni u hodu, a jedan sat hodanja biće dovoljan za dva i po sata korišćenja telefona.

 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1