Najzanimljiviji sajt Balkana


Flak Sack ruksak koji je neuništiv

Verovatno neki od vas nekada su tražili po radnjama ruksak u koji bi ste mogli sa sigurnosću držati i ostavljati svoje lične stvari.E sada tom traženju je kraj .Predstavljamo vam prvi na svetu neuništivi ruksak Flak SACK firme LocTote ...

koji pruža "otpor" krađi i lopovima kao u ostalim "vanjskim neprijateljima".

Projekat neuništivog ruksaka (ranaca) je pre par meseci  lansiran na sajtu kickstarter kao dobro obećavajući projekat sada to i potvrđuje. "Flak Sack ruksak" vrećastog oblika napravljen od neuništivih materijala pa samim tim je i neuništiv!

Poseduje ima je patentirani sistem zaključavanja (može izdržati silu težine i do 450 kilograma), a takođe možete ga zaključati mirne duše uz neku ogradu ili cev, poput bicikla.


ovaj neuništivi ruksak, otporan je na posekotine, tako da mu makaze i noževi ne mogu ništa to jeste, nepoderiv je a uz sve to je i vodootporan.

Što je zanimljivo ranac Flack Sack je obložen s posebnim materijalom, što ga čini nemogućim za skeniranje odnosno skeniranje sadržaja ruksaka pomoću RFID-a(u slobodnom prevodu Identifikacija putem radio frekvencije).

Dostava na prvih 1.000 "Flak Sack" ruksaka počinje u junu mesecu ove godine, dok će ostali možda morati pričekati do avugusta meseca a cena će mu biti po nekim najavama oko 179 dolara. Dolaziće u dve boje sivoj i naradžastoj a naručiti ga možete OVDE

Pogledajte video kako izgleda neuništivi ranac (ruksak):

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1