Najzanimljiviji sajt Balkana


Francuska železnica SNCF

Inženjer Čarls Simon iz Francuske koji radi u francuskoj željeznici SNCF želi da tuži firmu jer ga plaćaju, a ništa ne radi.! Čarls se odlučio na ovu neobičnu i čudnu tužbu nakon što je 12 godina redovno primao platu....

 od 5.500 dolara kao i bonuse od 600 dolara za praznike, a za to vreme je sedio kod kuc´e i nije radio apsolutno ništa.!
 
Ukupno je tako dobio 800.000 dolara, a da nijednom se nije pojavio na svom radnom mestu.Sada Simon želi naknadu štete jer smatra da mu je SNCF uništio karijeru.
 
2003. godine Simon je suspendovan nakon što je otkrio sumnjive radnje u firmi u vrednosti čak 22 miliona američkih dolara. Tada je radio u u logističkoj firmi Geodis Solutions, koja je filijala SNCF-a. 
 
"Posle tri godine rada, otkrio sam prevare oko lažnih faktura, što je na godišnjem nivou iznosilo čak 22 miliona američkih dolara," rekao je Simon za medije. 
 
Svoje otkriće on je prijavio vlastima, a direktor mu je rekao da sačeka dok mu ne nađu drugi posao.Od tada je prošlo 12 godina. On se nada da će njegov slučaj pomoći drugima poput njega, jer kaže da nije jedini kome se to dogodilo.
 
Simon je proteklih godina napisao nekoliko zahteva za naknadu štete, a na njih nije bilo nikakvih odgovora. Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1