Najzanimljiviji sajt Balkanaostavio komšijama milione evra
Saint-Germain-de-la-Coudre mali gradić u francuskoj Normandiji u kom živi 850 stanovnika,nedavno je nasledilo je 2,5 miliona evra u deonicama Ovo nasledstvo je ostavio bivši frizer Raymond Bru,koji se obogatio na berzi,koji je živeo skromno u Parizu....


"Raymond Bru bio je frizer u penziji,dok je bio živ on je uživao u berzovnom mešetarenju. Živeo je vrlo skromno u Parizu u malom stanu od 20 kvadrata na V. spratu ", ispričala je novinarima gradonačelnica severozapadnog normandijskog mesta Saint-Germain-de-la-Coudre, gde se Bru rodio i odrastao

Pokojni firzer, Bru je svojim komšijama ostavio 2,15 miliona evra od prodaje deonica i životnog osiguranja, što je tri puta više od godišnjeg budžeta opštine. Za sobom je ostavio i dve kuće u istoj regiji kao i stančić u Parizu gde je 2012. umro u dubokoj starosti u 93. godini. Njegova imovina u nekretninama procenjena je na oko 400.000 evra!

Raymond Bru bio je poznat u mestu i svaka dva meseca posećivao je brata Claudea koji je onde ostao živeti. Braća su bili samci i nisu imali potomaka. Jedina Bruova želja bila je da njegove kuće u Normandiji ostanu u vlasništvu mesta idućih 100 godina.

I tako će u znak zahvalnosti frizeru,meštani su odlučili da trg ili ulicu u malom mestu Saint-Germain-de-la-Coudreu nazovu po braći Bru nasledostvom od 2,5 miliona evra od frizera Bru meštani nameravaju obnoviti školu, otvoriti doktorsku ambulantu,prostore za zajednička druženja i iznajmiti dve kuće braće Bru.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala