Najzanimljiviji sajt Balkanahostel Subspace

Ovih dana u centru Zgreba je otvoren i počeo je sa radom prvi futuristički hostel Subspace (sabspejs) u Teslinoj ulici .U ovom zanimljivom i neobičnom hostelu nalazi se....

20 jednokrevetnih kapsula duge dva, a široke oko 1,2 metra. U svakoj kapsuli nalaze se android monitori

Futuristički hostel Sabspejs, nudi svojim gostima nudi noćenje u kapsulama koje izgledaju kao svemirske inače ovaj hostel je prve ovakve vrste na području Evropske unije.

U njemu se nalazi 20 jednokrevetnih kapsula koje su duge dva, a široke oko 1,2 metra. U svakoj kapsuli nalaze se android monitori na kojima će turisti moći da surfuju, imaju sef za novac i dokumente, ogledalo i USB punjač.

Cena smeštaja je između 25 i 35 evra, nešto više od standardnih hostelskih cena u Zagrebu. Vlasnik hostela je Hrvoje Krlić, koji je 1996. godine otvorio i prvi internet kafe u Hrvatskoj.

Osim po smeštajnim jedinicama, Sabspejs hostel jedinstven je i jer je na zidovima akademski slikar Tomislav Buntak nacrtao zvezde i sazvežđa koji su vidljivi pod ultraljubičastim svetlom.

Svaka svemirska kapsula ima ventilaciju, android monitor, usb priključak, utičnice za punjenje mobitela, laptopa, sef za novac i dokumente i gostima nudi iskustvo slično svemirskom putovanju.

Ukupna vrednost te investicije je oko oko 260.000 evra

Ideja za ovakav tip smeštaja dolazi iz Japana, u kojem su zbog nedostatka prostora još 1980-ih počeli da otvaraju hotele s kapsulama za spavanje.

Na kraju zavirite uz pomoć naše foto-galerije u ovaj futuristički hotel koji se nalazi u Zagrebu:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala