Najzanimljiviji sajt Balkana

Prynt mobilni telefon polaroid aparat

Oni stariji se sigurno sećaju polarid fotoaparata iz 80 tih godina, Okinete i iz foto-aparata izađe prazna slika malo mahanja i pojavi se slika koju ste uslikali. Sada tu je za pametne telefone je novi gedžet ...

na tržištu pod imenom "Prynt" koji spaja svet digitalne i analogne fotografije.

Na žalost polaroid fotoaparata njih su potisnuli digitalni Ali vremena se menjaju, o čemu najbolje svedoči Kickstarter kampanja "Prynt gadget" koje je već skupila 1,576,011 dolara!

"Prynt" kako je ime ovog gedžeta ( ili ako hoćete "Prynt" maske) u potpunosti imitira način rada starih polaroid foto aprata.! Ovaj gedžet je neka vrsta kućišta za vaš pametni telefon (podržani su Samsung S4, S5, iPhone 5C, 5S, 6) u kome se nalazi papir za štampanje. dok sliku "krade" sa kamere vašeg telefona.

Prynt mobilni polaroid aparat

Tako da vam ovaj gadget (maska) omogućava da doživite nostalgično Polaroid iskustvo uz sve prednosti koje vam pruža vašdanašnji pametni telefon

Procedura je prilično jednostavna, napravite fotografiju, preko aplikacija izaberete koji želite da odštampate i 30 sekundi kasnije imate dokaz vašeg umeća na dlanu. Ceo sistem je odlično zamišljen, pošto se boja, kao i kod Polaroid fotoaparata nalazi u fotosetljivom papiru.

Jedan kertridž sadrži deset praznih "listova", a ukoliko vam zatreba više, možete naručiti preko Interneta. Dok sama aplikacija će pored štampe imati mogućnost dorade fotografija pre štampe, dodavanjem ultrapopularnih filtera, ali to nije sve.

Kada snimite fotografiju aplikacija će pored slike napraviti i mali film. Nakon toga kada postavite fotografiju ispred sočiva vaše kamere i aktivirate aplikaciju moći ćete da vidite taj mini film projektovan na fotografiju. Ova opcija se zove proširena realnost ili "augmented reality" i vrlo je popularna u edukativnim krugovima. 

I na kraju ako vas ovako nešto interesuje možete ga naručiiti na Prynt sajtu po baš nemaloj ceni za naše uslove od 149 dolara

pogledajte video na kraju i video:

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala