Najzanimljiviji sajt Balkana

madjionicar rekord trikovi

Madjioničar Lee Hang Chai je postavio novi Ginisov svetski rekord rekord za najveći broj madjioničarskih iluzija odnosno teleportacija u jednoj minuti...

Lee,koji radi inače radi kao policajac u Hong Kongu,je kao madjioničar pre par meseci uspeo je postaviti svetski ginisov rekord

od pet madjioničarskih iluzija u jednoj minuti tokom svog pokušaja obaranja rekorda u broju iluzijskih teleportacija u gradu Tai Po Mega Mall u Hong Kongu.

Međutim,Lee je otišao jedan korak dalje, pa je pre mesec dana za jedan minut uspeo tokom emisije Ginisova knjiga rekorda u Kini u gradu Pekingu,uspeo napraviti  čak šest iluzijskih teleportacija u jednoj minuti.

Pravilo za ovakav rekord je bio da svaka madjioničarska iluzijska teleportacija mora da se izvodi i bude potpuno drugačija od prethodne u rutini i da se sve moraju odvijati u kontinuirano tom izvodjenja tačke odnosno obaranja ginisovog rekorda.

U videu koji sledi možete videti kako izgleda predthodni njegov rekordnih od pet iluzija u jednoj  minuti u Hong Kongu ranije,ove godine.
.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala