Najzanimljiviji sajt Balkana

Australijski najveći lanac za prodaju pica "Domino" je okupio svoje najboljie pica majstore i osoblje kojese udružilo kako bi se postavili novi Ginisov rekord za najveći broj napravljenih pizza za 60 minuta, u gradu Bundabergu u australijskoj državi Kvinslend prošle
nedelje.

U malom restoranu Domino u Bundabergu, u subotu popodne je bio prepun kupaca koji su došli da ,gledaju,bodre a ujedno i čekali da kupe po povoljnoj ceni pizze koje su učestvovale u obaranju svetskog kao i Ginisovog rekofrda

Početak pravljenja pica započet je tačno u u 5.30 a završiti su morali u 6.30.Cilj je bilo napraviti gotovo 500 pizza za 60 minuta kako bi oborili rekord.Za ovaj rekord učestvovalo je gotovo 120 ljudi.

Najvažniji tim se sastojao od osam radnika za testo,šest radnika bilo je zaduženo za preliv,dva za transport pizza u /iz peći,dok su još dva radnika bila zadužena za posao sečenja i pakovanja pice.

Mnogobrojno osoblje je služio na šalterima pizzerije isporuku pica,pranje,čišćenje,pripremu preliva za mušterije.
Na kraju zahvaljujući veštini i timskom radu osoblja i pizza majstora "Domino" restorana oboren je ginisov rekord od 500 piza već  za samo 32 minuta! Kada se štoperica sudija iz Ginisa zaustavila i kada je pokazala tačno 60 minuta oni su uspeli da naprave 837 pice!Prosečno 13 pica na jedan minut!

A kako i ne bi ako pogledate kojom brzinom rezu pice i pakuju ih u ovom doduše kratkom videu..

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala