Najzanimljiviji sajt Balkana

profesoinalnom penjacu presekla uže

Jedna nemenovana žena je profesionalnom penjaču Maksimu Merkuševu penjač iz Moskvie, presekla presekla uže za koje je bio pričvršćen tokom renoviranja zgrade...

u kojoj ona stanuje Nas svu sreću preživeo je pad sa osmog sprata!

Između penjača Maksima Merkuševa i 49-godišnje žene je, prema juče objavljenim detaljima slučaja koji se dogodio 31. januara, neposredno pre incidenta došlo do rasprave, preneo je "Raša tudej", pozivajući se na saopštenje Istražne komisije moskovskog regiona.

Požalivši se da joj je tim profesionalnih penjača oštetio TV antenu tokom radova na zgradi u kojoj stanuje, žena je upozorila Maksima da će mu preseći uže.

"Izašla je dok sam radio kod njenog balkona i rekla da ćemo morati da joj popravimo antenu ako je uništimo. Onda je počela da psuje preteći da će mi preseći uže ako ne siđem", rekao je Maksim za ruski novinski sajt "Lajfnjuz".

Jedan od njegovih kolega čuo je raspravu i dodao Maksimu dodatno uže. Maksim kaže da ona nije očekivala da će uže pući tako brzo, te da je želela samo da ga uplaši i malo ga zasekla, ne sluteći šta će uslediti.

Na sreću profi penjača Maksima Merkuševa pogubni ishod je izbegnut zahvaljujući dodatnom bezbednosnom užetu, samo nekoliko metara od zemlje.

Sutradan mu se, kako kaže, kroz suze dotična gnevna žena izvinula:

"Bio sam prestrašen. Nikad mi se u životu tako nešto nije dogodilo. Isprva nisam čak ni bio svestan šta se dogodilo. Najpre sam zaboravio na taj događaj, a onda sam počeo da razmišljam o tome... Moglo je da bude i gore", zaključio je Maksim.

O ovom incidentu pokrenuta je krivična istraga, a žena je u pritvoru na osnovu optužbi za "pokušaj ubistva", saopštila je Istražna komisija.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala