Najzanimljiviji sajt Balkana

 

 

google pretrazivac star wars

Za manje od mesec dana u svetu će se početi prikazivati novi film iz serijala Ratovi zvezda (Star Wars). Internet je već danima prepun svim mogućim asocijacijama na kultni slavni filmski serijal. Tako je kompanija Google pripremila malo iznenađenje za sve ljubitelje  Star Wars filma...

Naravno i Google se uključio u akciju kreativnog promovisanja i iščekivanja filma Ratovi Zvezda "Sila se budi".

U ponedjeljak je Google ugradio Star Wars vizualizacije i wallpapere u svoje najpopularnije servise i aplikacije, a sada je na red došao i sam Google pretraživač.O čemu je reč?

"Odaćemo vam tajnu"...Ako u Googleov pretraživač ukucate slavne reči s početka filma videćete Google pretraživač u novom ruhuUkucajte sledeće reči "A long time ago in a galaxy far far away" (nećemo vam dati link) i kao rezultat nećete dobiti klasični ispis stranica kao što dobijate nakon svake pretrage.

U ovom slučaju dobićete prepoznatljiva pokretna slova (kosi tekst) poput onih iz uvoda filma legendarne špice Zvezdanih ratova

Za potpuni utisak tu je i prepoznatljiva (naravno bez toga ne može) zvučna pozadina iz filmskog serijala.!

Možda takav dizajn nije prikladan za pregledan ispis stranica, ali fanovi franšize ali i oni koji vole specijalne efekte sigurno će uživati u Googleovom "specijalnom efektu"
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1