Najzanimljiviji sajt Balkana
Konobar Greg Rubar iz Hjustona imao je problem kad god bi dolazio na posao u restoran gde radi skoro punih 16 godina, jer je njegov automobil uništen u oluji.Ali ovih dana može biti potpuno zadovoljan i srećan....

Jedan velikodušni par gostiju koji je uvek svraćao u italijanski restoran D'Amico's u Houstonu i koji nikada nije dugo čekao na uslugu konobara je odlučio da pomognu konobaru Gregu na neobičan način.Ovaj za sada javnosti nepoznati par je na račun od 27 dolara su dali bakšiš od 5,000 dolara.!

"ovaj novac nisam očekiva.Bio sam u šokiran kada  sam video toliki bakšiš.Uvek porazgovaram stim gostima koji su mi ostavili bakšiš.Ja  ih poslužujem već osam godina i izgleda su osećali potrebu da na neki način mi pomognu s dolaskom na posao. Automobil mi je uništen i imao sam problema s dolaženjem na posao", izjavio je Greg medjima

Čak je i Brina D'Amico Donaldson,suvlasnik restorana,rekla je da je bila prijatno iznenađena količinom novca koji su ovi gosti ostavli kao bakšiš "Bilo je malo šokantno kada sam čula koliko su ostavili $ 500 je možda i ok ali 5,000 dolara,je sasvim velikodušan gest.”

Kada je u oluji Greg ostao bez svog automobila on je na posao stizao taksijem ili javnim prijevozom,a na dan kad je primio veliki bakšiš kasnio je na posao skoro 30 minuta.

"jednostavno ovaj par me je čekao da dođem i tad mi uručili novac dok su plaćali svojih 27 dolara koliko je iznosio račun. Rekli su mi idi kupi sebi lep automobil",  izjavio je konobar koji je kovertu s novcem otvorio tek kad je par otišao iz restorana.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala